Wooncomfort, privacy en veiligheid...rolluiken van Portosun brengen wooncomfort en privacy op een aanzienlijk hoger niveau. Bovendien houden ze ongenode gasten buiten de deur. De hoeveelheid binnenvallend licht, zonnewarmte, koude en frisse lucht kunnen met rolluiken zeer gedoseerd geregeld worden. Dit maakt het mogelijk om de sfeer, het binnenklimaat en de hoeveelheid privacy exact af te stemmen op uw persoonlijke
wensen. De rolluikenlijn van Portosun bestaat uit lamellen en kasten van
zeer goede kwaliteit met een uitermate scherpe prijsstelling. 

Hoogwaardige lak
Rolluiken bevinden zich in weer en wind buiten. Daarom zijn zij steeds aan alle denkbare weers- en milieu invloeden blootgesteld. Een gebruikelijke lak voldoet in een dergelijke situatie niet. Zij worden met een hoogwaardige dikke lak op basis van een niet mat wordende harsmethode volgens een speciaal procédé tweemaal behandeld. Iedere laag wordt daarbij apart gemoffeld.

Ten opzichte van traditionele lakmethoden heeft deze werkwijze bijzondere voordelen, zoals: een duidelijke betere slijtvastheid, een dikkere laklaag, betere bescherming tegen corrosie en het beste bestand tegen UV-straling. Deze verbeteringen verhogen duidelijk de levensduur van de gelakte rolluiken. De lamellen van een hoogwaardige aluminiumlegering worden op een speciale machine gewalst en daarbij tevens voorzien van een eerste klas PU-schuimvulling, waardoor stabiliteit en zekerheid worden gegarandeerd, evenals een bijna geruisloze bediening.

Niets dan voordelen
Onze rolluiken helpen u tot 40% te besparen op uw stookkosten. Het beschermt u tegen straatlawaai, wat het wooncomfort van uw huis zeker ten goede komt. Verder houdt u ongewenst bezoek buiten de deur door de bijzondere stabiliteit van het aluminium rolluik.

 

Ook bieden zij u bescherming tegen vandalisme. Kortom: inbraakwerend, zonwerend, geluidwerend, inkijkwerend, bescherming tegen wind/regen en koude/warmtewerend.

inbraakwerend
zonwerend
geluidwerend
inkijkwerend
bescherming
tegen wind/regen
koude en
warmtewerend

Kleuren
Er is een breed assortiment in kleuren, zoals staalblauw en antraciet. Het is mogelijk om een andere kleur voor de kast te kiezen dan voor de lamellen. U kunt uw rolluik dus perfect afstemmen op de gewenste uitstraling van uw woning. Onze rolluiken kunnen worden voorzien van een geïntegreerde hor of screen. Afhankelijk van het type rolluik, de uitvoering en de wijze van aanbrengen, werken onze rolluiken geluidwerend en inbraakvertragend.

Bediening
Rolluiken kunnen uitgevoerd worden met bandopwinder of elektrisch worden bediend door middel van een Somfy buismotor.
Voor de mogelijkheden kijkt u bij Motoren en besturingen.


Portosun is dealer van

 

 

 

 


Portosun is een handelsnaam van Hukema Bouw | alle rechten voorbehouden © 2009 | alertmedia