Onze beveiligingsrolluiken worden geleverd met aluminium kasten, die bestaan uit een bovenkap en een onderkap. De zijkappen worden geproduceerd uit spuit-giet aluminium, met uitzondering van de zijkappen van Kast 400, deze zijn van staal. Alle kasten zijn uitgevoerd met een afgeschuinde hoek van 45 graden in de onderkap. De afmetingen van de gebruikte kast is afhankelijk van de gebruikte asmaat en de totale afmetingen van de poort. De maat van de kast is minimaal 250 mm en
maximaal 400 mm.

 

Staal gesloten rolluiken
Een staal gesloten rolluik met een profiel van 95 mm. werkende hoogte (ook verkrijgbaar in 70 mm).

Is de veiligste oplossing voor al uw problemen.


 

Aluminium rolluiken
Aluminium rolluiken die voorzien worden van gaten (200 x 70 mm) en lexan. Deze worden standaard brut geleverd en indien nodig gepoedercoat.


 

Staal geperforeerde rolluiken
Een staal geperforeerd rolluik met een profiel van 95 mm (ook verkrijgbaar in 70 mm). Heeft een visueel doorzicht van ongeveer 50 procent. Alle onderdelen kunnen gepoedercoat worden.


 

Transparante rolluiken
Verkrijgbaar in twee kwaliteiten:
(1) standaard uitvoering en
(2) krasvaste uitvoering

Alle onderdelen kunnen gepoedercoat worden.


 

Stalen rolhekken
Van 18 mm ronde buis, wat uiterst geschikt is voor binnen montage en een doorzicht heeft van 80 procent.

Alle onderdelen kunnen gepoedercoat worden.

Volop mogelijkheden
Zowel de kasten als de lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en oppervlaktebehandelingen. De lamellen, de onderlijst en de geleiders van de RE-serie zijn verkrijgbaar in maar liefst 34 uiteenlopende RAL-kleuren en in technisch zilver (zowel in geanodiseerde als gemoffelde vorm). Het is mogelijk om een andere kleur voor de kast te kiezen dan voor de lamellen. U kunt uw rolluik dus perfect afstemmen op uw huisstijlkleuren en de daarmee gepaard gaande gewenste uitstraling van uw bedrijf. Vraag Portosun naar de vele mogelijkheden.


Portosun is dealer van

 

 

 

 


Portosun is een handelsnaam van Hukema Bouw | alle rechten voorbehouden © 2009 | alertmedia