Horren bieden een mooie oplossing tegen hinderlijke insecten. Horren zijn er voor ramen, deuren, schuifpuien en tuindeuren. Portosun is erkend Hamstra selectdealer. 

Plisséhordeur
De mooiste en meest effectieve hordeur van deze tijd! De plisséhordeur is met zijn decoratieve geplisseerde insectengaas de oplossing voor keukendeuren, tuindeuren en zelfs dubbele tuindeuren of een brede schuifpui. De geintergreerde borstel zorgt ervoor dat de deur goed en geruisloos sluit. Bovendien kan de deur in elke gewenste stand blijven staan. De ondergeleider van slechts 3mm hoog zorgt voor een onbelemmerde doorgang.
Dat maakt de plisséhordeur ook zeer rolstoelvriendelijk.

Door de vele verschillende maatvoeringen is de plisséhordeur in bijna elke situatie toepasbaar. Desgewenst kan de deur weer gemakkelijk uit de geleiders worden genomen voor reiniging of winteropslag. Voor het reinigen van het gaas is niet meer nodig dan wat water en een zachte borstel.

Kleuren
De plisséhordeur is verkrijgbaar in wit(ral 9010), gebroken wit(ral 9001) en antraciet(ral 7016).

Hordeur de luxe
De juiste combinatie van degelijkheid en functionele vormgeving. Een solide hordeur die beslist tegen een stootje kan. In de stevige aluminium profielen zit al een schopplaat verwerkt.

De hordeur De Luxe is bestand tegen talloze malen open en dicht gaan. Deze scharnierende hordeur is links- of rechtsdraaiend te leveren.

 


Super rolhordeur
Ook bij deze rolhordeur hebben de insecten geen schijn van kans. Dankzij de speciale runners, die het gaas in de onder- en bovengeleiders borgen. Ook bij heftige wind of tocht is de deuropening absoluut mugdicht. De onopvallende lichtgewicht aluminium cassette zorgt voor de fraaie uitstraling en maakt de rolhordeur Super geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Verder is de rolhordeur Super natuurlijk ook geschikt voor schuifpuien of openslaande deuren.

Prestige rolhordeur
Voor een deur, schuifpui en openslaande deuren (tot maximaal 3,60 meter) is dit een fantastisch product. Topklasse in alle opzichten. Unieke, uiterst windvaste gaasopsluiting, comfortabel bedieningsgemak, elegante vormgeving en zelfs een automatische vuilafvoer. De treklijst stopt automatisch op vooraf in te stellen punten. De aluminium cassette is volledig ingesloten. In de treklijst is een speciaal borstelset opgenomen voor het automatisch schoon-houden van de geleiders. Kortom, de rolhordeur Prestige is uiterst duurzaam. Dit topproduct is natuurlijk ook geschikt voor toepassing buiten.


 

Super raamrolhor
Voor de superieure kwaliteit, de elegante vormgeving, het comfortabele bedieningsgemak en de unieke gaasopsluiting behoort de raamrolhor Super tot de absolute topklasse. Zelfs bij heftige wind of tocht blijft het gaas strak in de geleiders. Een zachte afdichting onder aan de treklijst maakt het geheel absoluut insectendicht. De volledig gesloten aluminium cassette en de unieke gaasopsluiting maken deze raamrolhor ook bij uitstek geschikt voor buiten.


Portosun is dealer van

 

 

 

 


Portosun is een handelsnaam van Hukema Bouw | alle rechten voorbehouden © 2009 | alertmedia