Bij portosun kunt u tevens terecht voor elektrische bedieningen en automatische besturingen voor zonneschermen, rolluiken en raamdecoratie. Als officieel dealer van Somfy producten staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de elektrische bedieningen en automatische besturingen van Somfy bent u verzekerd van een optimaal woon en werkcomfort, maximaal bedieningsgemak en extra bescherming en veiligheid.

 

Electrische bediening
De verschillende elektrische bedieningsmogelijkheden van Portosun vergroten het gebruiksgemak van de producten. Bovendien wordt door de gelijkmatige bediening de levensduur van het product verlengd en bespaart u tijd en energie. Met kwaliteitsproducten van Somfy kunt u jarenlang optimaal genieten van uw aanschaf.

De veelal ontsierende handbedieningen zoals optrekkoorden, bandopwinders en slingerstangen zijn niet meer nodig voor het bedienen van de producten. In plaats daarvan kunnen elektrische aandrijvingen bijna onzichtbaar worden weggewerkt in de producten. Bij nieuwbouw kan worden gekozen van de standaard aandrijvingen met de standaard besturingen.

Om in bestaande situaties optimaal van alle besturingsmogelijkheden gebruik te kunnen maken, zonder overal ontsierende kabelgoten aan te brengen, kan worden gekozen van de draadloze mogelijkheden. In dat geval kan bekabeling tussen motor en besturing achterwege blijven en dient uitsluitend een voedingspunt aanwezig te zijn.

Voor meer informatie, bezoek de Somfy website: naar website Somfy


Portosun is dealer van

 

 

 

 


Portosun is een handelsnaam van Hukema Bouw | alle rechten voorbehouden © 2009 | alertmedia