Uit het oogpunt van zonwering zijn screens het meest effectief. Screens houden niet alleen het zonlicht tegen, maar ook de warmte buiten. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u screens ook kunt gebruiken om uw huis een individueel gezicht te geven. Screens zijn uit te hangen in weer of geen weer en dus zeer geschikt voor dagelijks gebruik.


 

De ideale zonwering
Screens worden op of in de dag gemonteerd en het doek zakt voor het raam naar beneden. Als zonwering zijn ze bijzonder effectief en het blijft binnen ook langer koel. Zonweringsscreens zijn doorzichtig van donker naar licht. Dus als de zon schijnt, houdt u van binnen naar buiten zicht.


Materiaal en montage
Screens worden gemaakt van een stevig gepolyvinyliseerd glasvezeldoek. U kunt kiezen uit een lichtdoorlatende kwaliteit en een verduisteringskwaliteit in verschillende breedten en uitvoeringen. Het doek wordt bevestigd aan een verzwaarde onderlat en opzij voorzien van geleidenokken die geruisloos door de zijgeleiding glijden.

Kapmodellen
Al naar gelang de lengte van het doek is de kap 75, 85 of 95 mm

Kleuren
De kap is standaard leverbaar in: aluminiumkleur, wit (RAL 9010), cremewit (RAL 9001) en antraciet (RAL 7016). Overige RAL kleuren zijn op aanvraag. Voor het doek kunt u kiezen uit vele moderne kleuren en dessins.

Bediening
Screens kunnen uitgevoerd worden met bandopwinder, met oogwindwerk met afneembare slinger of elektrische bediening. Voor de mogelijkheden kijkt u bij Motoren en besturingen.

 


Portosun is dealer van

 

 

 

 


Portosun is een handelsnaam van Hukema Bouw | alle rechten voorbehouden © 2009 | alertmedia