Net geen hoog zomer of net iets te fris, en toch beschermd genieten van uw tuin? Met de terrasoverkappingen van Portosun kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin. 

Comfort
De solide constructie van onze terrasoverkapping, uit uiterst duurzame materialen, verzekerd u van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke comfortzone waar u jaren lang plezier van zult hebben. Om het comfort compleet te maken kunt u kiezen voor verandazonweringen die geschikt zijn voor montage op bijvoorbeeld de Piazza terrasoverkapping.

Via geleiders glijdt het gekozen doek vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van de terrasoverkapping. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten en er een aangename sfeer wordt gecreëerd.

Om het comfort compleet te maken kunt u kiezen voor de Summerlight verandazonweringen die geschikt zijn voor montage op de Piazza terrasoverkapping. Via geleiders glijdt het gekozen doek vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van de terrasoverkapping. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten en er een aangename sfeer wordt gecreëerd.

 

 


Portosun is dealer van

 

 

 

 


Portosun is een handelsnaam van Hukema Bouw | alle rechten voorbehouden © 2009 | alertmedia