Uitvalschermen geven een sublieme bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ze zijn geschikt voor elk type raam in een woning waarbij een doorloop onder het scherm niet nodig is. Door de hoge mate van
functionaliteit en betrouwbaarheid worden uitvalschermen ook vaak toegepast bij hoge gebouwen, zoals kantoren en ziekenhuizen.

Er zijn diverse modellen uitvalschermen verkrijgbaar. De vormgeving loopt uiteen van strak en recht tot geheel rond. De rechte uitvalschermen zorgen voor een mooie, strakke belijning, de ronde geven een decoratief en eigentijds beeld. Met deze uiteenlopende vormen in combinatie met de enorme keuze aan kleuren en dessins zonweringdoek, bepaalt u zelf de
uitstraling van uw woning.

 

Cassettemodellen
Type Carre en Elite zijn cassettemodellen. Hier is het doek in opgerolde toestand geheel opgeborgen in een gesloten kast die een uitstekende bescherming biedt tegen weersinvloeden. De voorlijst van het scherm fungeert tevens als afsluiting van de cassette.

Variëteit in doeken
Vanzelfsprekend is ook het synthetische 320 grams acrylaat zonweringsdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal ook vuil- en waterafstotend. Door de enorme keuze aan kleuren en dessins is het altijd mogelijk een combinatie te maken die perfect harmonieert met de omgeving! Daarom heeft Portosun een breed assortiment voor u.

Kleuren
Uitvalschermen zijn standaard leverbaar in aluminiumkleur, wit 9010 RAL en creme wit 9001 RAL. Andere RAL kleuren op aanvraag. Voor de bespanning is er keuze uit een ruim assortiment doeken in moderne kleuren en dessins.

Armen
Een keur aan armsoorten kenmerkt de uitvalschermen. Zo zijn er vaste armen, windvaste armen, stormvaste armen, gasveerarmen, glijarmen en armen met tussenrol.Welke armen gebruikt moeten worden, hangt af van de situatie. Op een balkon heeft een scherm nu eenmaal met méér windbelasting te maken dan op andere plaatsen. Uw zonweringspecialist kan
u precies vertellen wat voor uw situatie de beste keuze is. Alle armen zijn in diverse maten leverbaar, zodat op elke locatie een passende bescherming tegen lichtinval en oplopende temperaturen kan worden geboden.

Bediening
Uitvalschermen kunnen uitgevoerd worden met diverse soorten bediening. Met oogwindwerk en slinger, met staaldraad-windwerk of elektrisch. In combinatie met elektrische bediening zijn er ook programmeerbare automaten die gestuurd worden via een Somfy zon en windautomaat.


Portosun is dealer van

 

 

 

 


Portosun is een handelsnaam van Hukema Bouw | alle rechten voorbehouden © 2009 | alertmedia