De meest ideale temperatuurregelaar voor uw serre. Een aangename temperatuur in uw serre en geen last van zonnestralen die u het zicht belemmeren? De Summerlight is de oplossing. Deze verandazonwering wordt bovenop uw serre geplaatst, waardoor een prachtig harmonieus geheel wordt gevormd. De schoonheid en functionaliteit van uw serre komt met de Summerlight optimaal tot zijn recht.

 

De techniek
In de schitterende, uit aluminium vormgegeven kast zit het doek opgeborgen. Dit doek wordt via geleiders met behulp van een motor over het glazen of plexiglazen dak van uw veranda of serre getrokken.

De unieke, onzichtbare veerconstructie in de onderlijst van het scherm zorgt ervoor dat het doek constant gespannen is. De Summerlight kan uit één stuk gemaakt worden tot een breedte van 6 meter en een uitval van 4 meter. Voor grotere oppervlakten kunnen meerdere systemen probleemloos aan elkaar gekoppeld worden.

Puur genieten
Via geleiders glijdt het door u gekozen doek vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van uw serre. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten.

 

Wanneer u kiest voor de Summerlight, kiest u voor puur genieten van
de bijzondere sfeer in uw serre, onder alle omstandigheden.

Variëteit in doeken

Vanzelfsprekend is ook het synthetische 320 grams acrylaat zonweringsdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal ook vuil- en waterafstotend. Door de enorme keuze aan kleuren en dessins is het altijd mogelijk een combinatie te maken die perfect harmonieert met de omgeving. Daarom heeft Portosun een breed assortiment voor u.

De bediening
Natuurlijk behoort ook afstandsbediening tot de mogelijkheden. De bediening De Summerlight wordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening. Als u houdt van maximaal bedieningsgemak, dan is toevoeging van een zon-/ windmeter mogelijk. Deze meter zorgt ervoor dat uw verandazonwering bij verschillende weersomstandigheden automatisch uitgaat of wordt ingetrokken. Natuurlijk behoort ook afstandsbediening tot de mogelijkheden.

 

De uitvoering
U kunt, naast de kleur en het dessin van het doek, de kleur kiezen van de kast. Deze is verkrijgbaar in gemoffeld wit, crème of bruin. Moffelen wil zeggen dat de kleur middels een speciaal verhittingsproces wordt aangebracht.

Dit proces zorgt ervoor dat de laklaag aanzienlijk beter slag- en slijtvast is dan wanneer deze nat gelakt zou zijn. Bovendien is uw Summerlight op deze manier goed bestand tegen UV-licht en corrosie. Andere kleuren zijn in overleg mogelijk.

De vormgeving
De verfijnde vormgeving van de kast en geleiders (aangevuld met het door u uitgekozen doek) maken van uw serre een echte blikvanger. Door de absorberende en reflecterende werking van het doek is uw serre bovendien een comfortabele extra leefruimte waarvan u optimaal kunt genieten in een
aangename temperatuur.


Portosun is dealer van

 

 

 

 


Portosun is een handelsnaam van Hukema Bouw | alle rechten voorbehouden © 2009 | alertmedia