Ligt uw terras niet tegen uw woning aan of is de gevel van uw woning niet stevig genoeg om een zonnescherm te laten monteren? Dan biedt de Twins Exclusiefuitkomst! Ook voor horecagelegenheden en sportclubs een zeer fraaie oplossing tegen de felle zonnestralen. Met een maximaal doekoppervlak van 36m2 (6x6 m) overschaduwt hij alle andere systemen in de markt. De Twins Exclusief is niet alleen functioneel en fraai vormgegeven, hij weet op elk terras een gezellige sfeer te creëren.

 

De techniek
De kap en de knikarmen worden gemonteerd op een draagbuis. Het totale systeem wordt door twee
staanders gedragen. Deze staanders zijn voorzien van een aangelaste voet. Het is de bedoeling dat deze voet op een betonnen voet in de grond verankerd wordt.

Op deze manier ontstaat een zeer stabiel systeem, wat toch demontabel blijft waardoor de Twins Exclusief in de wintermaanden kan worden opgeborgen.

Variëteit in doeken
Vanzelfsprekend is ook het synthetische 320 grams acrylaat zonweringsdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal ook vuil- en waterafstotend. Door de enorme keuze aan kleuren en dessins is het altijd mogelijk een combinatie te maken die perfect harmonieert met de omgeving. Daarom heeft Portosun een breed assortiment voor u.

De bediening
De Twins Exclusief heeft een kap met twee doekrollen die door middel van een tandwiel aan elkaar gekoppeld zijn. Daardoor is slechts een bediening nodig om beide zijden tegelijkertijd in of uit te draaien. De Twins Exclusief kan handmatig worden bediend middels een oogwindwerk met slingerstang
of elektrisch met behulp van een motor, eventueel in combinatie met een afstandsbediening.

 


Afmetingen
De maximale afmeting van de Twins Exclusief is 6 meter breed bij 2 maal 3 meter uitval.

Kleur frame
Het frame van de Twins Exclusief is wit. Tegen een kleine meerprijs kunnen andere kleuren worden geleverd, waardoor altijd een perfecte combinatie met de door u gekozen kleur van het doek mogelijk is.


Portosun is dealer van

 

 

 

 


Portosun is een handelsnaam van Hukema Bouw | alle rechten voorbehouden © 2009 | alertmedia