Vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot het aangename najaarszonnetje in de herfst, met een windscreen van Portosun kunt u heerlijk beschut en uit de zon op uw terras genieten van het buitenleven. Het doek is zodanig transparant dat het u voldoende privacy biedt. U blijft echter ook uitzicht houden op de omgeving. Tegelijk blijft het verfrissend aangenaam achter uw windscherm.


 

Constructie
Dankzij de ingenieuze constructie is een windscreen snel en makkelijk te plaatsen en daardoor eenvoudig
op meerdere plekken te gebruiken. Hiervoor zijn diverse types montagezuilen beschikbaar waarmee meerdere cassettes op één zuil te bevestigen zijn. U kunt het systeem opbergen voor de wintermaanden.


Het doek wordt door middel van een veersysteem opgerold in een aluminium behuizing. De geïntregeerde veer zorgt voor een optimale spanning van het doek. Uniek aan dit systeem is dat de veerspanning achteraf (zonder demontage) bij te stellen is.

 


Het doek is uit te rollen door de treklijst naar buiten te trekken en vervolgens aan de paal of bevestigingspunt op de muur te vergrendelen.
Een windscreen is maximaal vier meter lang en verkrijgbaar in twee uitvoeringen (tussenliggende maten zijn op aanvraag leverbaar):
(1) doekhoogte 1,2 m. / kasthoogte 1,3 m. / paalhoogte 0,9 m.
(2) doekhoogte 1,8 m. / kasthoogte 1,9 m. / paalhoogte 1,2 m.

Vormgeving
Het windscreen is stijlvol vormgegeven en perfect afgewerkt en eenvoudig te bedienen. De aluminium onderdelen zijn gepoedercoat en leverbaar in wit (RAL 9010), antraciet (RAL 7016) en zilver (RAL 9006).

 

 

Het doek
Soltis 86 is speciaal ontwikkeld voor screens en heeft daardoor een lange levensduur. Het doek is transparant en water/vuilafstotend. Ook leverbaar met acryldoek. Vraag Portosun welk doek het beste past bij uw situatie.

Het doek is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Daarmee is het windscherm geheel op uw wensen af te stemmen. Het doek (Soltis 92 wit) is tevens in kleur te bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Dit maakt het uitermate geschikt voor reclamedoeleinden. De maximale hoogte van het te bedrukken doek is 1,5 meter.


Portosun is dealer van

 

 

 

 


Portosun is een handelsnaam van Hukema Bouw | alle rechten voorbehouden © 2009 | alertmedia